digital insikt

Lyckas med din satsning på AI inom marknadsföring

26april

Anmälan


Om seminariet

OBS! Extra datum. Succén är ett faktum och seminariet den 29 mars blev fullbokat. Tack vare det stora intresset ges nu ett extra tillfälle den 26 april. Välkommen!

AI har potential att skapa ännu större utväxling på dina marknadsföringsinsatser. Men hur kan du vara säker på att dina satsningar på AI kommer att ge dig den effekt du hoppas på?

Kom och lyssna på Colin Shearer som

– beskriver hur AI kombinerat med kreativitet kan ta personlig marknadsföring till nya nivåer

– visar på insikter om hur du undviker fallgropar vid införande av AI

– ger dig en praktisk femstegsplan som maximerar effekten och delar värdefulla lärdomar från kunder som har använt AI för att öka deras marknadsföringseffektivitet och leverera imponerande avkastning i detaljhandel och abonnemangstjänster. Vi tittar på några kundcase.

 

  • 08.15 – Frukost
  • 08.45 – Så lyckas du med AI
  • 09.45 – Slut

Colin Shearer

Colin Shearer har varit en pionjär inom avancerad analys i över 25 år. Hans erfarenhet sträcker sig från framgångsrika startups, skapandet av marknadsledande verktyg och ledande roller hos de största aktörerna. Under hela sin karriär har Colin varit efterfrågad som talare runt om i världen inom områden som AI, ”Big Data” och ”Advanced Analytics”. Idag arbetar Colin som Chief Business Development Officer på Agillic.

Colin Shearer